31.10.2006 г., 1:07 ч.

Болка за свобода 

  Поезия
674 0 3

Болка за свобода

 

И ето, истината е пред  мен

Боли, ех как боли

Нима заслужих таз обида

И презрението ти дори

Надвиснало над мен

За да ме боли….

 

Нима споделеното e

Засегнало  сърцето 

неукротимо и крилата

 ти попарих  със словата?

 

А беше ти  щастлив

Щастлива бях и аз

Вихърът ни завъртя

 понесе ни до звездите

които греят, заслепяват ,

пръскат светлина и

топлина.

 

А сега спокойствие,

Свобода,

наистина велика тя е

И ти

© Радостина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??