Болка за свобода
И ето, истината е пред мен
Боли, ех как боли
Нима заслужих таз обида
И презрението ти дори
Надвиснало над мен
За да ме боли….
Нима споделеното e
Засегнало сърцето
неукротимо и крилата
ти попарих със словата?
А беше ти щастлив
Щастлива бях и аз
Вихърът ни завъртя
понесе ни до звездите
които греят, заслепяват ,
пръскат светлина и
топлина.
А сега спокойствие,
Свобода,
наистина велика тя е
И ти
© Радостина Колева All rights reserved.