8.06.2008 г., 8:53 ч.

Болката на един танц 

  Поезия » Любовна
619 0 0
 

Болката на един танц

 

Овладяхме езика

на телата страстни.

На душите подчинена

любовта на влюбени.

 

Страстта изпепеляваща

възпламенява телата,

като сухи съчки

в прегръдки луди.

 

В тази нощ християнска

красота цари изящна.

На танци страстни

до смърт любовна.

 

Блясък, красота и страст

се сливат в реверанс.

За да прикрият

болката на един танц.

 

 

                                                        20:58 часа

                                                          26.04.2008 г.

                                                        Пазарджик

        (Боян Захов)

© Боян Захов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??