23.04.2008 г., 16:00 ч.

Болката в сърцето ми  

  Поезия » Любовна
750 0 2
След дългото време заедно,
боли в сърцето ми.
Бе опора в живота ми,
даде ми стимул и надежда.

Всичко свърши,
а боли, сърцето ми тъжи.
След всичко преживяно
и капка сълза няма.

Но в сърцето болката ме изгаря.
Искам да плача,
искам да ридая и да крещя,
но смисъл няма.

Губя те... и път назад няма.
Губя те... само болката в сърцето ми остана.
Сбогом не мога да кажа,
но не мога да кажа остани.

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??