5.03.2015 г., 22:25 ч.

Болна е тая любов 

  Поезия
367 0 0

болна е
тая любов.
крие се
в ъглите все,
наяве
рядко излиза.


за нея
кога си готов?
без нея
уж по си добре.
не стой до мен
толкова близо.

 

болна е
тая любов,
но защо,
кажи,
не умира?

 

ще бъдеш
за нея готов,
че тя,
любовта,
не избира…

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??