24.02.2013 г., 0:15 ч.

Болно шеговито 

  Поезия
364 0 3

Разхождаха се днес прасета

по жълтите павета.

Да видят своите събратя -

Народни депутати…

И как се радваха горките,

Министър гледаха в очите.

Добър бе той, не ги жела,

а ги отпрати към дома.

Грухтяха радостно, щастливи,

след срещата ще бъдат живи.

Лимончето им се размина

до идната година…

Ще помнят жълтите павета,

нашествието на прасета.

А тези същите прасета

ще са мезета

на други мекерета.

© Валентин Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??