28.02.2012 г., 14:15 ч.

Бонус 

  Поезия » Хумористична
599 0 2

Бързаше с лъжицата да лапа,

гълташе и мляскаше с уста,

кихна и... костюма си накапа

политикът! Ама че беля!

 

Вратовръзка нова как да купи,

след като от бонус се лиши?!

Иде му чинията да счупи!

А в тумбака – клока и кипи!

 

Бонуси получиха мнозина

с принос към държавната хазна!

А пък той... да чака догодина

чак да вземе някоя троха!

 

– Стига "няма"! Вече ми додея

от демократичен маратон!

Как така без бонус ще живея,

щом ми се полага по закон!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??