9.02.2014 г., 19:00 ч.

Борба 

  Поезия » Любовна
648 0 6

       БОРБА

 

Опитвам да опазя от студовете зимни

крехкото, едва поникнало стебло.

С длани го покривам, топлим се взаимно

и свързва ни стремежът за живот.

 

Повтарям като мантра, че зимата е кратка

и идват дни със слънчев благодат...

Не, няма да допусна студът с коварна хватка

да ни открадне мъничкия свят!

 

 

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??