11.03.2021 г., 8:06 ч.

Борба 

  Поезия
440 0 0

Паднал отдавна и оттогава пълзи
а съдбата над него рони сълзи
с години го гледа как се мъчи
и как болката постоянно го дъвчи.

 

Но той не спира и не се предава
напредък няма но не се отчайва
но болката е гладна и продължава да яде
и все по настървено да гризе.

 

Но той пълзи и тунела търси
за да има ориентир опипвайки го с пръсти
а за светлина във края му не се и надява
защото прекалено отдавна се спасява.

© Борислав Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??