3.05.2009 г., 21:12 ч.

Бори се... 

  Поезия » Бели стихове
840 0 2

Смъртта е близо - ето, приближава

и очите ти опитва да затваря,

но бори се ти, недей се дава -

животът още продължава...

Очите сини отвори -

усмивките ни пак върни,

с комата се пребори

и вкъщи ти се прибери...

Бори се, моля те, бори се,

да видиш трябва пак звездите...

Ти трябва още да живееш

и още много песни да изпееш...

Онази чума прогони,

по дяволите даже я прати,

но недей се дава -

животът още продължава...

© Джабула Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??