23.12.2007 г., 12:07 ч.

бори се 

  Поезия » Любовна
517 0 1

Не се отказвай!

Не се предавай!

Не плачи и не тъжи!

Аз съм там

и ще те чакам.

Бори се за мен.

Бори се за себе си.

Бори за света, който ще сътворим.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ще се бори сигурен съм!!!браво за хубавия стих!
Предложения
: ??:??