7.02.2021 г., 1:24 ч.

Бори се за любов безкрай... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
291 1 4

Не се играе на любов. Игрите

до време са. Все някога ще свършат.

За обичта раздават се душите,

дори в раздялата да се прекършат.

 

В игрите някой нещо ще спечели,

че след финала има победител.

След чувствата разбити от раздели

за две сърца е болката мъчител.

 

Когато е привличане дълбоко

и всеки миг е споделен - сияеш.

А предадеш ли се, така жестоко

падение в живота ще познаеш.

 

Бори се за любов безкрай и в драма...

и победителите ще са двама.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??