11.03.2016 г., 23:08 ч.

Брачна клетва 

  Поезия » Любовна
758 0 0

Брачната клетва

къде остана?

Защо така лесно

стигна до измяна?

Дали другата

като мен те обича?

Всяка твоя болка

като мен ли разбира

и с чий глас нашепва,

че много те обича?

Скъпи, любовта е болка

и себеотрицание,

а не написано на лист,

неизпълнимо обещание.

 

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??