22.06.2022 г., 11:02 ч.

Братя 

  Поезия » Гражданска
318 0 0

Кръвта вълнува се бушува,
брат когато брат бичува,
не може леко да приеме,
брат живота да отнеме.

 

Отстрани хиени вият,
жадни братска кръв да пият,
обикалят подстрекават,
по-обилно да гощават.


Двадесет и първи век,
странно е да си човек,
в космоса с ракети ходят,
на Земята за носа водят.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??