Jun 22, 2022, 11:02 AM

Братя 

  Poetry » Civilian
321 0 0

Кръвта вълнува се бушува,
брат когато брат бичува,
не може леко да приеме,
брат живота да отнеме.

 

Отстрани хиени вият,
жадни братска кръв да пият,
обикалят подстрекават,
по-обилно да гощават.


Двадесет и първи век,
странно е да си човек,
в космоса с ракети ходят,
на Земята за носа водят.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??