14.03.2007 г., 23:30 ч.

Бразилия 

  Поезия
551 0 3

Страна далечна, приказно красива,
граничеща с безкраен океан,
да те усетя истинска и жива
аз искам в този свят необуздан.

Страна вълшебна, тайна, непозната,
обляна в топли слънчеви лъчи -
към теб пътувам нощем в тъмнината,
за теб жадуват моите очи.

Страна на песни, смях и карнавали,
на младост и на огнени зари,
във тебе всичко цветно са събрали,
за теб сърцето пламенно гори.

Страна далечна и многопосочна,
под звездното небе накрай света,
остава ми надеждата безсрочна,
че ще достигна теб и радостта.


~Посвещавам на всички, които мечтаят да открият красотата на далечни страни...~

© Елица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??