27.06.2019 г., 23:18 ч.

Брега 

  Поезия » Любовна
445 2 0

Не спирам да жадувам,
с целувка да те събуждам.
Там край брега,
като вълна да преплувам.

И онази дива страст,
любовна на плажа,
под звездите прошепна,
не спирай любовната наслада!

Нощта е дълга,
с нощната прохлада,
и там край брега,
душата ни запява!

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??