Зърна ли те, се вълнувам,
не те ли видя, за теб си мисля
и по теб бленувам!
Погледна ли в прозореца отворен,
веднага усещам
погледа ти животворен!
Обичам да те съзерцавам,
а после имам сила
и на други сила да дарявам!
Огромна радост в сърцето си
по тебе крия,
животворна сила от теб, брезичке моя,
ежедневно пия!
© Анна Попова Всички права запазени