Навън отново броди лято
и с красотата си блести,
в небето слънцето е злато,
с усмивката си ни дари.
И пак е светло и красиво,
и времето край нас лети,
ще бъде лятото вълшебно,
събрало нашите мечти.
Танцува вятърът в листата
и този поздрав приеми,
ще те омае красотата,
ще бъдем само аз и ти.
На лятото очите сини
лицето ти така красят,
макар че минаха години,
във синьо все така блестят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени