Брои часовникът старинен
минутите без жал.
И този ден ще си замине,
емоции събрал,
преплетени в единно цяло
и радост, и печал,
копнеж и болка прегоряла
с въпрос: "кой взел - кой дал",
със всички призрачни проблеми,
покрити с гъст воал.
Брои препускащото време
годините без жал...
© Вилдан Сефер Всички права запазени