20.08.2010 г., 20:29 ч.

Броилка 

  Поезия » Хумористична
583 0 1

Едно зайче с кравайче,
два рака с големи мустака,
три лисици, три хубавици,
четири сърненца с малки носленца,
пет врани - олеле,големи са бърборани,
шест пчелици с пълни с мед паници,
седем весели птички със седем интересни игрички,
осем петленца, те си имат осем цветленца,
девет кончета, девет бонбончета.

© Лала Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??