7.11.2011 г., 8:06 ч.

Брутален 

  Поезия » Друга
847 0 1

Един човек трябва да бъде
и брутален!
За да не допуска да си играят с него!
Един човек трябва да бъде брутален!
Един човек с брутални мисли на място,
може да бъде хиляди пъти по-опасен!
С такъв арсенал зад гърба си,
човекът гради спокойно.
Човек изгражда уважение сред ниските.
С тази своя си бруталност той разбива
жалките тайфуни.
И всички мислят колко силен и могъщ е той.
И всички мислят, че няма ахилесова пета.
Но те не забелязват, че не бруталността е
ключовата дума!
Ключовата дума е ЧОВЕК!
А човекът! Има съвест!

Най-страшното проклятие на света...
И ето това го прави човек!
Това е неговата слабост!

© Валентин Гюров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??