13.03.2021 г., 19:25 ч.

Дано си щастлива 

  Поезия
1021 1 2

Безбрежното море е скрито в очите ти.

Отново ветровете си укротила в косите си.

Раздираща страст на хиляди погледи, думи,

изгаря телата ни и слива ни помежду ни.

Сам аз се предадах на твоята сладка магия,

ласкава, нежна, но с такава огромна стихия.

Аз просто немея пред урагана в душата стаила.

Велика магьосница, цяла вселената скрила.

Аз сам се предадох и шепна "дано си щастлива".

© Деян Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??