Mar 13, 2021, 7:25 PM

Дано си щастлива 

  Poetry
792 1 2

Безбрежното море е скрито в очите ти.

Отново ветровете си укротила в косите си.

Раздираща страст на хиляди погледи, думи,

изгаря телата ни и слива ни помежду ни.

Сам аз се предадах на твоята сладка магия,

ласкава, нежна, но с такава огромна стихия.

Аз просто немея пред урагана в душата стаила.

Велика магьосница, цяла вселената скрила.

Аз сам се предадох и шепна "дано си щастлива".

© Деян Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??