2.06.2006 г., 11:42 ч.

БРЯГ-ВСЕЛЕНА 

  Поезия
710 0 3
        БРЯГ-ВСЕЛЕНА

Свят, смьрт и време -
души и хора разни.
Мька, тиня до колене -
Живота пак ни блазни!

Забрава, жлъч и бреме,
стон, мисли безобразни,
страх, досадно стреме -
Живота пак ни блазни!

Злоба, канибалско племе,
болка, дни без празник,
грях, от троскут семе -
Живота пак ни блазни!

Надежда-бряг, вселена,
за души и хора разни.
Льч, морета до колене -
Живота все ще блазни...

© Ивайло Яков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??