Jun 2, 2006, 11:42 AM

БРЯГ-ВСЕЛЕНА 

  Poetry
711 0 3
        БРЯГ-ВСЕЛЕНА

Свят, смьрт и време -
души и хора разни.
Мька, тиня до колене -
Живота пак ни блазни!

Забрава, жлъч и бреме,
стон, мисли безобразни,
страх, досадно стреме -
Живота пак ни блазни!

Злоба, канибалско племе,
болка, дни без празник,
грях, от троскут семе -
Живота пак ни блазни!

Надежда-бряг, вселена,
за души и хора разни.
Льч, морета до колене -
Живота все ще блазни...

© Ивайло Яков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??