18.11.2008 г., 10:51 ч.

Брътвеж 

  Поезия
681 0 6

То (казват) хубаво е да си луд!
Не трябва да полагаш много труд.
Когато нещо в теб ръждее,
когато песента ти онемее,
когато стане мрачно, стегне студ...
Кажи си: АЗ СЪМ ЛУД!
Лошо е това с ръката...
или динени кори в краката...
(разочарование познато)
но поеми си дъх, кажи си:
Възмездие времето носи,
връща и покой...
Не ти! Бог ще възмезди!
А ти... ти се усмихни!
Запей, заблей ако е нужно,
само да не ти е тъжно.
Не търси вина ни в теб, ни в друг човек!
Ела да пийнем бира...
мезето ми е популярно - шпек.

© Наталия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??