17.11.2009 г., 10:30 ч.

BTW (by the way) 

  Поезия » Еротична
1266 0 5

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

 

(шантасмагория 31)

 

И, между другото,

тъй както вчера цял ден

слон бе стъпил на гърдите ми

и беше забравил да си тръгне,

днес съм наопаки,

днес ми е ден за Хаваите,

и Слона, моя приятел, боядисах

в розово, израснаха му криле

(не тези от превръзките, мила,

не от рекламите на bTV),

бай да уей.

 

Тогаз, на всичкото отгоре,

политнах и аз

като птичка.

От най-високия връх съзрях две

тръпнещи в очакване

„обичам те”

зърна.

Реших да се спусна в ада,

а той се оказа равнобедрен.

Бай да уей, баш в центъра,

в десетката, пуснах на воля

Слона, моя приятел, да бесней

а аз, на всичкото отдолу,

се чувствах като в брадясал рай

със четината си на коледно прасе,

ощавено с горелка.

Тогава тя изквича от кеф,

но това бе само началото на

BTW.

 

После и двамата чухме

Глас Господен:

„Абе, вие двамата,

бай да уей,

няма ли най-сетне да си легнете,

та да миряса сайта”.

„Господи…”, Му рекох гласно,

(наум Го благослових, както 100ичков)

„… при Теб, на всичкото отгоре,

може да е безвремие,

но при нас, на всичкото отдолу,

ни е хубаво, когато спираме времето с

BTW.

 

… а, между другото, тя вече яздеше Слона.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??