7.04.2020 г., 13:22 ч.

Буйният есенен гръм 

  Поезия » Друга
620 1 2

Буйният есенен гръм
надигна се от небесната яма,
с буйния есенен гръм
изплува жарката травма!

 

Буйният есенен гръм
разби в миг тишината,
буйният есенен гръм
смрази в миг топлината!

 

С буйния есенен гръм
колко мечти отлетяха,
с буйния есенен гръм
гибелна песен шептяха!

 

Буйният есенен гръм
завлече ме в адската бездна,
с буйния есенен гръм
душата ми рязко изчезна!
 

© Борислав Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??