8.09.2009 г., 15:17 ч.

Букет 

  Поезия » Любовна
494 0 4

 

 

Букет

 

 

Букет  направих  цветен

за  свежест в  моя  дом.

Щастлив  и   тъй   приветен

като в  храма  на  Купидон.

Есенни   цветя 

събрах  в  полята

посипани  с роса

на  живота  с   аромата

за  да   няма   там  тъга.

Тез цветя   ще ми напомнят

за  лятото и радостта

за   усмивката   ти   вярна мила

за топлината с  която ме заля!

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??