9.02.2008 г., 0:57 ч.

Буквичките 

  Поезия » За деца
3602 1 9

БУКВИЧКИТЕ

 

Нашето дете

скоро ще чете.

Буквичките знае

и със тях играе.

 

С къщичката "А"

вчера си игра.

Гребенче е "Е",

"Ж" пък е жабе.

 

Слънчице е "С",

а фенерче "Ф".

Ново колело -

буквичката "О".

 

Я, какво дете,

малко, а чете!

Буквичките знае

и със тях играе.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??