БУКВИЧКИТЕ
Нашето дете
скоро ще чете.
Буквичките знае
и със тях играе.
С къщичката "А"
вчера си игра.
Гребенче е "Е",
"Ж" пък е жабе.
Слънчице е "С",
а фенерче "Ф".
Ново колело -
буквичката "О".
Я, какво дете,
малко, а чете!
Буквичките знае
и със тях играе.
© Лилия Велчева All rights reserved.
слънчева...