29.05.2014 г., 22:06 ч.

Бунт 

  Поезия » Любовна
468 0 2

Треперещ аз пред теб сега ще срутя
всяка сграда, стълб, дърво, стена...
и помежду ни ще разчистя пътя
от хората, от всеки мъж, жена,

 

за да намеря повод да те видя,
да те спася във своите ръце...
За Бога, боговете ще обидя
да има право моето сърце

 

до твоето на крачка да пристъпи,
аз всичките ни маски бих свалил,
за да останат само чувства скъпи
и всеки да плати
каквото не е заплатил.

 

Аз - мъжката си липса и заблуда,
ти - гордостта си, своята вина,
а после може би ще стане чудо
или каквото трябва, та, все пак!

© Тони Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съпреживявам! Можеш само да се молиш на всичко свято (: Красиво стихо!
  • БЕЗСПИРНА ЛЮБОВ!!!Ето това е!!!Мога да кажа само браво!!Мощно, силно и сграбчващо!!Любовта е точно това чудо наистина!!
Предложения
: ??:??