26.06.2020 г., 10:14 ч.

Буркан с целувки 

  Поезия » За деца
1353 2 3

 

Спънах се! Бутнах буркана с целувки.

Те разпилени по пода лежат.

Пипам с ръчичките моите бузки,

пръстчета малки сълзички горят.

 

Ето че мама отново прегръща

своето плачещо мило мече.

Бързо в буркана целувка се връща -

аз съм любимото нейно момче!

 

Тате ни гледа и топло ми става,

леко пощипва той босо краче.

Бързо в буркана целувка се връща -

аз съм любимото смело момче!

 

Тъй ги обичам! Сълзите ги няма.

Слънчице грее във моите дни,

че пълнят буркана тате и мама

с` сладки целувки и детски мечти!

© Мария Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Буркан с целувки »

7 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??