Спънах се! Бутнах буркана с целувки.
Те разпилени по пода лежат.
Пипам с ръчичките моите бузки,
пръстчета малки сълзички горят.
Ето че мама отново прегръща
своето плачещо мило мече.
Бързо в буркана целувка се връща -
аз съм любимото нейно момче!
Тате ни гледа и топло ми става,
леко пощипва той босо краче.
Бързо в буркана целувка се връща -
аз съм любимото смело момче!
Тъй ги обичам! Сълзите ги няма.
Слънчице грее във моите дни,
че пълнят буркана тате и мама
с` сладки целувки и детски мечти!
© Мария Все права защищены