29.07.2006 г., 0:31 ч.

БУРЯ 

  Поезия
647 0 1
Дойде със мълнии и трясък,
буен вятър се изви,
но за кратко, с този вятър
отиде надалече ти.

Блесна кат светкавица внезапно,
и душата в мене озари,
но дъжда със хладни капки
огъня в мене огаси.

Вятърът отнесе те далече,
и навред разнесе пепелта,
чувствата размесени със сълзи,
стъпка ти безмилостно в калта.

© Марина Кавалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??