1.09.2010 г., 12:14 ч.

Буря от любов 

  Поезия » Любовна
1354 0 2

 

Център за социална рехабилитация и интеграция

с. Дълбок дол, общ. Троян

Автор: Стехфан Йовчев Терзиев .- .01 1993 гр. Плевен

Съавтор и редактор - Тодор Трайчев

 

 

Буря от любов

 

Когато  те видях, любима,

бях здрав и буен и готов

от погледа ти да загина.

Поисках те за цял живот…

 

Обичам те като светица,

обляна в нежна светлина.

Като гласа на бяла птица,

политнала над утринта.

 

Кълна ти се до гроб, любима,

животът ми се промени

и мисълта, че теб те има,

дълбоко в мен гори, гори.

 

Когато  те видях, любима,

обикнах те за цял живот

и чувствата като лавина

превръщат бурята в любов.

 

 

 

 

© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??