14.06.2023 г., 17:54 ч.

Бягай 

  Поезия » Любовна
292 0 2

Бягаш от мен така умело,

видиш ли ме, поглед свеждаш към земята ти. 

Но, нали уж съдбата – да сме заедно ни отреди?!

 

Бягай! 

 

 

 

© Красимира Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??