1.04.2009 г., 22:36 ч.

Бягай 

  Поезия » Любовна
607 0 1

Очите ми са сухи океани,

в които малки корабчета плават.

Не ги поглеждай, да не се удавиш!

Бягай!

Пустинен вятър издува

платната им алени

и битки се водят

                   между пирати и капитани.

По-добре си върви,

преди да пострадаш!

Бягай!

Ще откриеш в тях чудни пейзажи,

рисувани от Фата Моргана.

Ще ги отмият вълните,

                   не се заблуждавай!

Очите ми са сухи океани...

Ако е късно за бягство,

защо не останеш?

© Галина Белинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??