31.07.2007 г., 10:09 ч.

БЯГАЙ 

  Поезия
1295 0 5
Бягай, бягай надалеч от мене,
защото любовта ми е  отрова.
Дълбоко свойте чувства ще заровя,
ще ги торя със бяла сол, 
ще ги поливам с черна злоба,
за да не избуят отново някой ден.
Бягай, бягай! Стой от мен далече.
Ще запаля жертвените клади,
ще горя сърцето си - до бяло,
ти ще ме забравиш за награда
и ще спиш спокойно всяка вечер.
Бягай! Бягай и не се обръщай!
Ще танцувам - луда самодива,
спомена със зъби ще разкъсам,
тъмната ми сянка ще се пръсне
и в съня ти няма да се връщам! Бягай...

© Невяна Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??