3.03.2006 г., 22:34 ч.

Бягай на далече 

  Поезия
692 0 2

Не искам пак да те боли,

ала не те обичам-Моля те прости.

Тръгвай!На далече бягай,

и пътя обратен забрави.

 

Нямам вече аз сърце,

друга преди ми го отне,

като играчка от две ръце,

на едно безпомощно дете.

 

Не обича вече моята душа,

Няма го огъня на любовта.

Няма даже тлееща жарава,

Красиво светеща в нощта.

 

Превърнах се в чудовището страшно,

Под небето страдащо само.

Така че бягай!Tръгвай на далече,

И не се обръщай вече.

Не заслужаваш сърцето твое някой да отнеме,

Тъй както моето тя преди отнe.

© Владимир Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ауу ... много тъжно... Уфф тази любов само наранява... Много ми хареса ! 6+ от мен
  • харесва ми.доста е чувствено.
Предложения
: ??:??