20.12.2019 г., 8:25 ч.

Бягство 

  Поезия » Свободен стих
536 0 0

Искам да избягам...
С дрехите на гърба си, последните си пари и цигара в ръката.
Искам да оставя всичко тъмно и оковаващо.
Всички тях, вампири...
Да карам, от изгряващ нов ден до девствена, студена нощ.
Да не се сбогувам, прегръщам или целувам незнайната си любима.
А просто да изчезна без следа.
Преди всичко да е свършило, да хвана вятъра и да пием по бира.
Светът ще бъде моят дом, човекът е затвор, може би.
Красотата и непознатото са там и ме очакват, но ти не.
Така че, оревоар.

© Денис Сюлейманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??