5.07.2007 г., 15:08 ч.

Бягство от реалността 

  Поезия
673 0 2
Споменът вечен в мене остана,
споменът за краткия миг,
изпълнен със наслада.
Водопадът обливаше
телата, слели се в едно.
Единствено виждани
от дивата природа
и простора небесен.
Скрили се под пенестата вода,
шепнехме думи за забрава,
бяхме избягали от реалността.
И не искахме да се връщаме,
защото там ни чака раздялата!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??