9.11.2007 г., 23:59 ч.

Бягство от реалността 

  Поезия » Любовна
744 0 2


Жалък опит да преоткрием пътя към любовта...
Жалък опит да преоткрием пътя към вечността...
Жалък опит да преоткрием смисъла на живота...

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??