18.10.2016 г., 18:26 ч.

Бях 

  Поезия » Любовна
896 3 5

Бях тази, дето се смее високо

и тази, която обичаше дълбоко. 

Бях тази, която не може да мрази 

и тази, която наричаха "онази". 

 

Летях с мечтите си невъобразими, 

и се пусках по вълните незрими... 

Аз бях тази, която все танцува,

и крещи, и плаче, и лудува... 

 

Аз бях тази, с блясъкът в очите,

а събирах тайно в шепите сълзите... 

Аз съм тази, която бе щастлива.

Искам пак за миг да бъда жива.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??