14.02.2008 г., 10:04 ч.

Бяхме млади 

  Поезия » Любовна
451 0 3
 

Погледнах те.

Искри във погледа ти зърнах.

 

Докосна ме.

С огън ти отвърнах.

 

Прегърнахме се.

Сякаш лава се разля.

 

Целунахме се.

Славеят на любовта запя.

 

Обичахме се.

Бяхме "луди" - млади.

 

Вярвахме си.

Нямаше за нас прегради.

 

Любихме се.

Ненаситни бяхме.

 

Търсехме се непрестанно.

Един от друг не се бояхме.

 

В танго за двама

животът ни премина.

 

Съдба ли всичко бе, не зная,

но бе истина неповторима!

 

© Анна Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??