24.07.2015 г., 0:00 ч.

Бяла 

  Поезия » Друга
258 0 2

Аз искам девствено да ходят бели

обувките ми по света, 

а хората, от злоба полудели,

да дебнат с черната боя.

 

Аз искам чиста да остана

без кървави от рани петънца

и без от кал и от катрани,

отколешни от спомени петна.

© Диляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Точно в това е трагедията
  • Няма как да разбереш какво е чистота, ако поне веднъж не се накаляш до шия
Предложения
: ??:??