23.05.2017 г., 15:17 ч.

Бяла диря 

  Поезия » Любовна
393 2 13

 

Днес до теб съм,

сред пространството спряло в безветрие,

за да чуя твоя реещ се звук в тишината,

с аромат на цветя, разпилени в душата ми,

а в сърцето звънче, с дъх на пролетно щастие.

 

И съм тук, с любовта ти белязана.                                               

Тайна орис... след  тихо разпятие.

Живо пламъче, в очите ти бягащо.

Бяла диря, миг от звездна  безкрайност.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??