12.01.2011 г., 14:58 ч.

Бяла магия 

  Поезия » Пейзажна
542 0 2

124.

 

 

Като воал копринен стеле се мъглата,

превръща всичко във картина нереална,

със финна скреж покрита е тревата,

обгръща всичко със симфония кристална.

Лъчите слънчеви в мъглата се прокрадват

и сякаш там вълшебство сътворяват,

магия бяла правят и ни радват,

на чудото подвластни ни оставят.

Кристалите пък засияват в блясък чуден,

със диаманти сякаш всичко е покрито,

за нов живот светът е пак пробуден,

а утрото с вълшебство е обвито.

 

Дали това реалност е или магия,

не знам, но ме омайва и не ще го крия.

 

                                             10.01.2011 г.

© Миро Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??