29.12.2012 г., 11:41 ч.

Бяла нощ 

  Поезия » Философска
565 0 3

 

Бяла нощ е… И феи танцуват…

Флирт лъжовен докосва съня ти.

Капки дъжд из небето лудуват.

После спират и парят в очите.

 

Спомен стар от дъжда ще изплува,

ще открадва безмълвно смеха ти.

Ще нашепва - животът не струва.

В лунен прах ще превръща мечтите.

 

Бяла нощ е… Недей да  сънуваш,

че е звездно среброто в косите...

Нощ измамна е. С тебе палува.

Знаеш ли… безвъзвратни са дните.


18/08/2011- Мая Санд


© Мая Санд Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??